Skip to main content

Duurzaam is een mindset!

Duurzaam veranderen is fantastisch!

Het gebruiken van een duurzame server is de eerste stap voor een duurzame website. Ook heb ik  mijn kantoor aan huis, hierdoor is het gemakkelijker om energiezuinig te werken; ik kan mijn energieverbruik laag houden.

,,Duurzaam is geen begrip maar een mindset”

Ook ben ik duurzaam wanneer ik mijn klanten dicht bij huis heb zodat ik op de fiets naar ze toe kan, gelukkig zijn die er. Als ik de facturen verstuur via e-mail en niet meer uitprint ben ik duurzaam. Ik denk na over mijn (duurzame) gewoonten, let op mijn waterverbruik, zet de kachel niet te hoog, enz.. Ook vind ik het belangrijk om lokaal en maatschappelijk betrokken te zijn, dat kan in het dorp zijn, of in de omgeving! Sinds kort ben ik aangesloten bij Duurzaam & Gezond leven in Salland, omdat ik het belangrijk vind om duurzaamheid uit te stralen en gezamenlijk de (duurzame) krachten te bundelen. En natuurlijk probeer ik zoveel mogelijk te recyclen. 
Soms zijn het maar hele kleine dingen die je kunt veranderen. Maar als we dat nu allemaal doen, helpen we met z’n allen bouwen aan een betere wereld! En dat is toch fantastisch?

Duurzaam

Joomla is open source software, ontwikkelaars over de hele wereld dragen bij aan de ontwikkeling en verbetering. Dit is ook een waarborg voor de veiligheid: veel ogen kijken mee met nieuwe ontwikkelingen. Joomla is een van de populairste content management systemen, waarop inmiddels miljoenen websites zijn gebouwd. De aantrekkingskracht zit vooral in de flexibiliteit die het systeem geschikt maakt voor kleine en grote projecten. Of je nu een eigen persoonlijke receptenwebsite wilt maken of een zakelijke website van je bedrijf, met Joomla aan de basis bouw je je website op een betrouwbaar en duurzaam systeem. En Joomla is modulair: het laat zich gemakkelijk uitbreiden, de mogelijkheden zijn groot(s) met Joomla!

Bekend?

Honderdduizenden websites draaien er op Joomla: van persoonlijke blogs van (on)bekende personen of organisaties tot grote bedrijven als Exact Software, McDonald's en Sony, ministeries als dat van Volkgezondheid, Welzijn & Sport, organisaties als het Vlaams Geneeskundigen Verbond, mediawebsites als FunXL en NPO Radio 1, NPO Radio 2 én NPO 3FM!